Een gloednieuwe winkel - in amper 6 weken tijd - in topvorm krijgen.

27/06/2019

Costes Brussel

Costes, het zusje van de Nederlandse kledingketen The Sting, opent deze week een derde winkel in Brussel. De Nederlandse retail partner ging een samenwerking aan met Aksis om een gloednieuwe winkel - in amper 6 weken tijd - in topvorm te krijgen.

Vertrekkend van het strippen van het gebouw tot de gehele afwerking, met oog voor flexibiliteit die de samenwerking constructiever maakt. Coördinatie is nog altijd één van onze strategische speerpunten, licht zaakvoerder en projectleider Généreux toe. 

Costes Brussel Aksis Interieuroplossingen

Coördinatie is nog altijd één van onze strategische speerpunten.

Costes samenwerking Aksis interieur

Vakspecialisaties

"In onze branche richten we ons op vakspecialisaties, gaande van geluidswerende plafonds tot het plaatsen van brandwerende deuren. We optimaliseren onze productieprocessen om onze klanten zo efficiënt mogelijk te bedienen. Net daarom investeren we ook continu in ons eigen machinepark. Dat is vandaag vaak een unicum in de sector.”

Costes samenwerking askis interieuroplossingen

Hoge afwerkingsgraad

Leidraad in dit project: de hoge afwerkingsgraad. Iedere Costes Boutique heeft een bijzondere inrichting die naadloos op het concept moet aansluiten. “Met zijn centrale ligging in hartje Brussel en de strakke deadline vroeg dit project om een uiterst precieze voorbereiding om tijdens het uitvoeringsproces niet voor verrassingen te komen staan. Een degelijke voorbereiding wordt trouwens vaak onderschat, hoewel die even belangrijk is als de uitvoering zelf. Ook daar maken we met Aksis het verschil."

Costes Brussel Aksis interieuroplossingen