Vacature - Ervaren plaatser meubilair

17/05/2021

Plaatser meubilair

Heb je al ervaring binnen interieurafwerking en ben je op zoek naar meer uitdaging en verantwoordelijkheid? Ben je trots op je skills en vakmanschap waarmee je schrijnwerkerij-projecten tot een goed einde brengt? Dan ben jij uit het juiste hout gesneden om samen met collega's de meubels op locatie te installeren en dit in goede banen te leiden.

 

Als uitvoerende projectverantwoordelijke is jouw hoofdtaak om samen met collega's op locatie de maatmeubels, alsook brand- en binnendeuren te plaatsen alsof het voor je eigen interieur is.

Om dit te doen beschik je uiteraard over de nodige materiaalkennis relevant binnen de houtsector. Verder ben je in staat om het bestaande schrijnwerk te demonteren en de staat van de constructie te controleren. Om na afbraak terug op te bouwen is het nodig om de technische plannen correct te lezen en interpreteren. Schrijnwerkelementen verzagen volgens het plan of de afmetingen van de werf zijn voor jou geen probleem. Daarnaast is het ook nodig dat je steeds de werkpost organiseert volgens het besteldossier of de interventiefiche.

Bekijk de volledige vacature

 

Waar en hoe solliciteren?

Via e-mail: genereux@aksis.be

Per telefoon: 0496 450 896

Contact: Généreux Oushoorn

Aksis is een bloeiende kmo waar de werknemers centraal staan.