Vacature - Ervaren plaatser meubilair

Ervaren plaatser meubilair

02/12/2021

Heb je al ervaring binnen interieurafwerking en ben je op zoek naar meer uitdaging en verantwoordelijkheid? Ben je trots op je skills en vakmanschap waarmee je schrijnwerkerij-projecten tot een goed einde brengt? Dan ben jij uit het juiste hout gesneden om samen met collega's de meubels op locatie te installeren en dit in goede banen te leiden.

Lees meer
Aksis behaalt ISO 45001

Nieuwe mijlpaal: Aksis behaalt ISO 45001

08/11/2021

Aksis streeft naar een veilige en gezonde werkomgeving. Aksis is gecertificeerd volgens ISO 45001. De Europese norm voor veilig en gezond werken met een strategisch karakter. 

 

 

Lees het artikel
Aksis verhuis nieuwe locatie

Aksis 3.0

02/11/2021

Ondernemen is een groeiverhaal schrijven. Een verhuis naar een nieuw bedrijfsgebouw is dan ook een logische stap om onze verdere groeiambities waar te maken.

Lees het artikel
Vacature - Ervaren plaatser meubilair

Vacature - Ervaren plaatser meubilair

17/05/2021

Heb je al ervaring binnen interieurafwerking en ben je op zoek naar meer uitdaging en verantwoordelijkheid? Ben je trots op je skills en vakmanschap waarmee je schrijnwerkerij-projecten tot een goed einde brengt?

Lees het artikel
Aksis vacature

Aksis zoekt een collega senior – projectleider

29/03/2021

Door ons in de markt te onderscheiden door betrokkenheid en oog voor kwaliteit en detail, wil AKSIS een proactief bouwbedrijf zijn met de focus op constructieve lange-termijn-relaties met haar klanten.

Lees het artikel
Preventie adviseur Aksis

Bénédicte Oushoorn preventieadviseur niveau 3

01/03/2021

Bénédicte Oushoorn maakt als preventieadviseur deel uit van de interne dienst voor preventie en bescherming bij Aksis.

Lees het artikel
Aksis Genereux Jonge Vlaamse aannemer 2020

Jonge Vlaamse aannemer 2020

30/10/2020

De Vlaamse Confederatie Bouw stelde op dinsdagavond 27 oktober haar visierapport ‘Talenten Netwerken voor een betere leefwereld’ voor. Naast de voorstelling van het visierapport, werden ook de laureaten ‘Jonge Vlaamse Aannemer’ bekendgemaakt.

Lees het artikel
Aksis renovatie project Knokke

Klanttevredenheid staat centraal

17/08/2020

Renovatie, technieken en afwerking. Aksis realiseert renovatieprojecten voor zowel bedrijven als particulieren. 'Wij gaan geen uitdagingen uit de weg en bijten ons graag vast in nieuwe projecten'. 

Lees het artikel
Aksis 5 jaar Genereux Oushoorn

Vijf jaar Aksis, een verrassende terugblik.

08/06/2020

Het volgend scharniermoment is een feit: vijf jaar Aksis. Een verrassende terugblik waard die vertrouwen geeft voor een positieve vooruitblik op de toekomst.

Lees het artikel
Aksis erkenning klasse 4 aannemers

Aksis behaalt erkenning Klasse 4 voor aannemers van werken

25/05/2020

Aksis is erkend aannemer van werken in de klasse 4 met ondercategoriëen D4 (Geluids- en warmte-isolatie, lichte scheidingswanden, valse plafonds en blinde vloeren, al dan niet geprefabriceerd) en D5 (Timmerwerk, houten spanten en trappen).

 

Lees het artikel
Abonneer op