Aksis behaalt erkenning Klasse 4 voor aannemers van werken

25/05/2020

Met gepaste trots kunnen wij u meedelen dat Aksis erkenning klasse 4 heeft behaald. We zijn op basis van onze referenties en door de omvang van ons bedrijf erkend als aannemer klasse 4, categorie D. We kunnen nu onze kwaliteit en draagkracht bewijzen met een erkenning afgeleverd door de overheid waardoor we nieuwe delen van de markt kunnen aanspreken. 

Ervaring, voortdurende investeringen in onze mensen en in ons modern machinepark hebben er mede voor gezorgd dat we deze nieuwe erkenning door de overheid hebben behaald. Erkenning klasse 4 vormt voor ons de ideale leidraad om ons bedrijf goed te blijven structureren. 

Aksis erkenning klasse 4 aannemers

Het feit dat we deze norm hebben behaald, biedt flink wat meerwaarde aan onze onderneming en past perfect binnen onze groeistrategie.

 

aksis interieur erkenning klasse 4 aannemers openbare werken

Erkenning voor overheidsopdrachten

Om in aanmerking te kunnen komen voor een overheidsopdracht van werken, moeten wij als onderneming voor die werken erkend worden. Met erkenning klasse 4 bewijzen wij als aannemer technische bekwaamheid, financiële draagkracht en professionele integriteit. 

"Het feit dat we deze norm hebben behaald, biedt flink wat meerwaarde aan onze onderneming en past perfect binnen onze groeistrategie, legt zaakvoerder Généreux uit."

Erkenning voor overheidsopdrachten

Uit het goede aannemershout gesneden

Het kunnen uitvoeren van projecten op dit niveau laat Aksis toe sneller en beter in te spelen op toekomstige uitdagingen zoals schaalvergroting, innovatie en specialisatie. Het zorgt voor een succesvolle kruisbestuiving tussen onze diensten. Daar willen we uiteraard verder op inzetten om onze groei te kunnen blijven waarborgen. 

Erkenning voor overheidsopdrachten