Kwaliteit binnen een strakke deadline.

20/06/2019

Fnac Gent

Wanneer een distributieketen zoals FNAC in een kort tijdsbestek een nieuwe vestiging wil openen, dan mag er niets fout gaan in de afwerkingsfase. Dankzij een nauwgezette werfcoördinatie is AKSIS erin geslaagd om maar liefst binnen de 8 weken een casco ruimte van 2200m² in te kleden volgens het nieuwe winkelconcept van FNAC.

“We hebben de volledige vloer-, wand- en plafondbekleding voor onze rekening genomen. Dat ging onder meer over (brandveilige) binnen­deuren, pvc-vloeren en gipswanden, schilderwerken... ”, licht zaakvoerder Généreux toe. 

Aksis interieuroplossing Fnac Gent

We hebben de volledige vloer-, wand- en plafondbekleding voor onze rekening genomen.

Fnac Gent afwerking door AKSIS interieur

Strakke coördinatie

De snelle oplevering van het nieuwe pand vroeg om een strakke coördinatie. De locatie, midden in het stadscentrum, was ook een risicofactor. Dankzij een nauwgezette werfcoördinatie en de goede samenwerking met externe partners is AKSIS geslaagd in een correcte oplevering volgens de gemaakte plannen. Goede afspraken en voldoende overleg vormden daarvan de basis. 

Fnac Gent Afwerking door aksis Genereux Oushoorn

één aanspreekpunt

Généreux houdt een zeer tevreden gevoel over aan de samenwerking. “Wij werken steeds met één aanspreekpunt, vanaf de offerte tot de planning, uitvoering en opvolging. Deze aanpak resulteert en dat is van goudwaarde voor onze klanten. 

Fnac Gent afwerking door AKSIS interieur