Maatwerk die naadloos past binnen het interieur

14/10/2019

Wasbar Leuven

Maatwerk is een term die we nogal vlug in de mond nemen, maar we zijn er dan ook trots op. Het project ‘Wasbar’ was dan ook uit het juiste hout gesneden om ons vakmanschap nog maar eens uit de doeken te doen.

Na Antwerpen en Gent is de studentenstad bij uitstek de derde plaats in Vlaanderen waar je een wasje kan draaien terwijl je gezellig iets eet of drinkt. Maatwerk, teamverband en een strakke timing: dat waren in een notendop de belangrijkste kenmerken voor dit project.

Wasbar Leuven interieurinrichting maatwerk Aksis

Een trend die we vaak zien binnen heel wat van onze projecten: zeer precies maatwerk en het liefst ook nog geplaatst binnen een strakke deadline.

Wasbar Leuven maatwerk interieurinrichting Aksis

Eigen atelier

Maatwerk mag je trouwens opnemen in de breedst mogelijke zin van het woord. Van een heuse frontbar tot de backbar - en het servicemeubel - alles werd in ons atelier op maat gemaakt. Ook de bekleding rondom de wasmachines ging door de handen van het Aksis team. Een trend die we vaak zien binnen heel wat van onze projecten: zeer precies maatwerk en het liefst ook nog geplaatst binnen een strakke deadline.

Wasbar aksis interieurinrichting maatwerk

Grote meerwaarde

Maatwerk verwijst uiteraard ook naar ons uitgerust machinepark. “We zijn niet afhankelijk van de ruimte, wij zorgen ervoor dat alles perfect past in de ruimte. Op esthetisch vlak is dat een grote meerwaarde”, licht zaakvoerder en projectleider Généreux toe. 

Wasbar Aksis maatwerk interieur